Miracle Ikebana получи награда за Дамски бранд на 2023г.

Miracle Ikebana получи награда за Дамси бранд на 2023г. от Дамски клуб "Бизнес на високи токчета" на бляскава церемония.
На 26 април 2024г се проведе Гала вечер по обявяване и връчване на наградите „ДАМСКИТЕ БРАНДОВЕ” за 2023г. Наградите целят да подкрепят и насърчат жените предприемачи и лидери в различни области на бизнеса и обществото! Светът на бизнеса е пълен с талантливи и всеотдайни жени предприемачи, които не само управляват успешен бизнес, но и в много случаи жонглират с нуждите на своите семейства.
Наградата за Дамски бранд в бизнеса е предназначена да признае постиженията на тези жени в широк спектър от бизнес категории и да ги насърчи, като ги възнагради за тяхната упоритост, постоянство, иновативност и предприемачески дух!
Наградата получи Мирослава Иванова с японски име Хосен. Вижте какво казва тя във видеото от награждаването.
Благодарим на организаторите за наградата Дамските брандове 2023г. За нас е чeст да получим тази награда, която е признание за нашата работа. Струва си да твориш и да работиш много, когато има кой да те забележи и оцени! Благодарим и на нашата Miracle Ikebana общност и на нашите клиенти, без които тази награда нямаше да е възможна.