6 начина да украсим за Хелоуин

Украса за Хелоуин

Подгответе се за така чакания истраховит“ Хелоуин, любим на всички деца. А за да направите настроението на малчуганите още по-празнично, ще ви споделим 6 идеи за украса вкъщи, които пък ще доставят удоволствие и на вас.

 

 

 

 

 

Вещери и вещици

За този лесен и забавен начин да придадете хелоуинско настроение у дома са ви необходими само няколко вещерски шапки. Завържете ги с конец на върха и ги закачете на полилея. Така ще имате усещането, че някой познат вещер е решил да ви навести и да прекара празника с вас.

 

 

 

 

 

Нарисувайте тиквите

Най-характерният символ на празника на Вси Светии е тиквата. За по-креативно изпълнение можете да боядисате няколко тикви в бяло, след като изсъхнат, нарисувайте с черни бои очички и зловеща усмивка. Можете да добавите и допълнителни декорации като паяжина, паяци, буболечки и други гадинки.

 

 

 

 

 

Къщата на паяците

Съвсем лесно и достъпно бихте могли да придадете страховито усещане като украсите с изкуствена паяжина, а още по-добре ако прибавите и някое друго паяче или буболечка в нея. Тази декорация е подходяща за огледала, полилеи, както и за по-големи повърхности.

 

 

 

 

 

 

Зловеща празнична вечеря

 

Всички знаем, че е немислимо да пропуснем свещниците за Хелоуин. Намерете стар свещник със столче, на който да сложите високи черни свещи, добавете тиквен фенер и паяжини. Това успешно ще създаде мистична атмосфера и ще се почувствате като част от зловещ ритуал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Портата на страховете

За да бъдете напълно в тон с празника, не пропускайте да украсите входната врата. Развихрете въображението си, закачате грамадни паяци, тикви и вещерски метли.

 

 

 

 

 

Хелоуин икебана

Бъдете нестандартни и експериментирайте с нови похвати. Вдъхновете се от японското изкуство за аранжиране на цветя и направете сами вашата хелоуинска икебана.

Ако ви заинтригувахме с последната идея, можете да се запишете на работилница за Хелоуинска икебана от Miracle Ikebana.

 

Вижте нашата работилница >>>

 

 

Автор: Весела Недкова, Стажант